BURSA / KARACABEY - 14 Eylül Ortaokulu

14 Eylül Ortaokulu

Selimiye Mah. 16700 Karacabey/Bursa
Vizyon
İSTİYORUZ Kİ Okulumuzdaki Herkes Mükemmele Ulaşmak İçin Çalışmalıdır. Okulumuzda Yapılan Çalışmalar Sıfır Hata İle Sonuçlanmalıdır. Okulumuzu Başarı İle Bitiren Her Öğrenci İlgi ve Yetenekleri Doğrultusunda Ulaşılabilecek En Yüksek Seviyeye Kadar Ulaşabilmelidir. Okulumuzu Başarı İle Bitiren Her Öğrenci, Yaptığı İş Ne Olursa Olsun, Toplumda Sevilen ve Saygı Duyulan Bir Birey Olmalıdır.
Misyon
Biz 14 Eylül Orta Okulu: Bütün Öğrencilerimize Bilgiye Ulaşma Yollarını Öğretmek, Onların ; Ne İstediğini Ne Yapabileceğini Bilip Bunun İçin Gerekli Sorumluluğu Üstlenen, Bilgi ve Beceriye Sahip, Ülkesini Çok Seven Atatürk İlkelerini Özümsemiş, Toplumda Örnek Gösterilecek Bireyleri Yetiştirmek İçin Varız.
Pansiyon bulunmamaktadır.
Servis bulunmamaktadır.
Yerleşim Yeri
14 Eylül Ortaokulu binası inşaat halinde olduğu için geçici olarak Karacabey İmam Hatip Ortaokulu binasını kullanmaktayız. Okulumuz İmaret Camii´nin ve Karacabey İmam Hatip Lisesi´nin yanında yer almaktadır.
Okulumuz ilçe merkezindedir.
Erasmus+ eTwinning